Bliss_logo_02

Speciale behandelingen

Look good, feel great!

microdermabrasie
hotstone

Micro Dermabrasie
Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zijdezacht wordt. Doormiddel van de diamandkop en de vacuümzuigbeweging wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Er wordt op een intensieve manier een laagje van de huid gehaald, wat ervoor zorgt dat de fijne lijntjes en pigmentvlekken minder worden. Hierdoor krijgt uw huid een mooie, frisse uitstraling.  

Lymfedrainage
Deze speciale behandeling heeft een geweldig verstevigend effect op de huid. Een speciaal apparaat zorgt ervoor dat vocht via de lymfevaatjes wordt afgevoerd. Met name vocht onder de ogen en op de kaaklijn verdwijnt op die manier voor een periode van drie tot vier weken.  Met een speciale pomp wordt de huid vacuüm getrokken. Dit zorgt ervoor dat de cellen binnenin de huid aan het werk gaan om vocht af te voeren en zich te vernieuwen. Het resultaat: een strakkere, stralende huid.

Hotstone massage
Met een hotstone massage worden gezicht, hals en decolleté gemasseerd met warme stenen. De stenen worden in een speciale pan verwarmd; een thermometer zorgt ervoor dat ze nooit té heet worden. De massage kan eventueel afgesloten worden met een massage met ijskoude, marmeren stenen, direct uit de vriezer. Dat is even doorbijten, maar het geeft wel het beste effect! Een hot (en cold!) stone massage brengt de doorbloeding van de  huid op gang, waardoor cellen gestimuleerd worden zich te vermenigvuldigen. En dat merkt u direct: de huid ziet er frisser en strakker uit. 


< terug naar behandelingen

ouw8qkhmtlccg7ap6se0.1280x0

FOLLOW YOUR BLISS
beauty  |  nails  |  make up  |  lifestyle and more

Micro Dermabrasie

microdermabrasie

De Micro Dermabrasie behandeling zorgt ervoor dat de huid zijdezacht wordt. De huid wordt doorbloed en de fijne lijntjes en pigmentvlekken worden minder. Hierdoor krijgt u een mooie frisse uitstraling.

Lees meer

Gellak

manicure

NIEUW GELLAK: 
14 dagen de perfecte gelakte nagels. 

Door middel van een ledlamp wordt de nagellak in 4 stappen opgebracht, waardoor het 14 dagen prachtig blijft zitten.

Lees meer

Bliss candles

bliss_lifestyle

Bliss Lifestyle zorgt ervoor dat u het ontspannen gevoel vanuit onze salon ook uw huis in kunt brengen.

Lees meer
g0ftv4izr6owi3esu801.1280x0

BLISS Beauty & Lifestyle

Brucknerstraat 24  
2901 GB  Capelle a/d IJssel 
Telefoon   |   06 26 0 28 441
KvK nr   |   24 13 62 00

Privacy Statement

 

© BLISS Beauty & Lifestyle