Bliss_logo_02

Gezichtsbehandelingen

Look good, feel great!

beautybehandeling
beautybehandeling_2

Bliss Basic
De Bliss Basic behandeling bestaat uit het reinigen van uw huid en het epileren van overtollige haartjes. Een zachte peeling verwijdert vervolgens dode huidcellen en de huid wordt tot in de poriën gereinigd met een Vapozone. Na deze stoombehandeling kunnen onzuiverheden goed weggehaald worden. De behandeling is compleet na een heerlijke gezichtsmassage en een voedend gezichtsmasker. Natuurlijk sluiten we af met een crème en, indien gewenst, een lichte dag make-up. 

Bliss Special
Wat deze behandeling zo speciaal maakt is extra voeding voor de huid. De behandeling bestaat uit de Bliss Basic, maar daarbij wordt het masker aangevuld met een ampul of etherische olie. Zo krijgt uw huis extra voeding en een stevige oppepper. 

Bliss Men
Speciaal voor de heren is er de Bliss Men behandeling. Deze is gelijk aan de Bliss Basic, maar in plaats van de gezichtsmassage krijgt u een hoofdhuidmassage.

Bliss Teens
Jeugdpuistjes, ook wel acné genoemd, komen veel voor bij jongeren tot 21 jaar. Daarom is er de Bliss Teens behandeling voor jeugdacné. In een korte behandeling wordt de huid gereinigd en gestoomd met de Vapozone, waarna de onzuiverheden verwijderd worden. De behandeling wordt afgesloten met een passend masker. Natuurlijk hoort advies voor het verminderen of voorkomen van puistjes bij de behandeling!

Bliss Mini
Weinig tijd en toch een oppepper voor de huid nodig? Dan is de Bliss Mini perfect: een korte behandeling van achtereenvolgens reinigen, epileren, massage, gezichtsmasker en een ter afsluiting een voedende crème.


< terug naar behandelingen

ouw8qkhmtlccg7ap6se0.1280x0

FOLLOW YOUR BLISS
beauty  |  nails  |  make up  |  lifestyle and more

Micro Dermabrasie

microdermabrasie

De Micro Dermabrasie behandeling zorgt ervoor dat de huid zijdezacht wordt. De huid wordt doorbloed en de fijne lijntjes en pigmentvlekken worden minder. Hierdoor krijgt u een mooie frisse uitstraling.

Lees meer

Gellak

manicure

NIEUW GELLAK: 
14 dagen de perfecte gelakte nagels. 

Door middel van een ledlamp wordt de nagellak in 4 stappen opgebracht, waardoor het 14 dagen prachtig blijft zitten.

Lees meer

Bliss candles

bliss_lifestyle

Bliss Lifestyle zorgt ervoor dat u het ontspannen gevoel vanuit onze salon ook uw huis in kunt brengen.

Lees meer
g0ftv4izr6owi3esu801.1280x0

BLISS Beauty & Lifestyle

Brucknerstraat 24  
2901 GB  Capelle a/d IJssel 
Telefoon   |   06 26 0 28 441
KvK nr   |   24 13 62 00

Privacy Statement

 

© BLISS Beauty & Lifestyle